OpenVZ Forum


Home » General » Support » problems with ubuntu and arch
problems with ubuntu and arch [message #23743] Sat, 24 November 2007 11:32 Go to previous message
Fenixoid is currently offline  Fenixoid
Messages: 7
Registered: August 2007
Location: Lithuania
Junior Member

saule ~ # vzlist -a
      VEID      NPROC STATUS  IP_ADDR         HOSTNAME
         1         14 running 123.456.78.90   CentOS
         2         14 running 123.456.78.91   SLC
         3          4 running 123.456.78.92   Debian
         4          3 running 123.456.78.93   OpenSUSE
         5          4 running 123.456.78.94   Slackware
         6          - mounted 123.456.78.95   Ubuntu
         7          3 running 123.456.78.96   CentOS-5
         8          3 running 123.456.78.97   Arch
saule ~ # vzctl start 6
Starting VE ...
VE is unmounted
VE is mounted
Adding IP address(es): 123.456.78.95
Setting CPU units: 1000
Set hostname: Ubuntu
File resolv.conf was modified
VE start in progress...
saule ~ # vzctl enter 6
VE is not running
saule ~ # vzctl enter 8
enter into VE 8 failed
Unable to open pty: No such file or directory

host system - gentoo (uses dynamic udev, which dynamically creates symbolic links to a device)

[Updated on: Sat, 24 November 2007 11:45]

Report message to a moderator

 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Tutorial : How to use vzdump --snapshot
Next Topic: CPUUNITS - DUAL CPU QUAD CORE
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Feb 27 16:43:23 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.02517 seconds