OpenVZ Forum


Home » General » Support » OpenVZ7: restart vz service does not auto-start CTs
OpenVZ7: restart vz service does not auto-start CTs [message #53248] Fri, 27 July 2018 03:17 Go to next message
ccto is currently offline  ccto
Messages: 46
Registered: October 2005
Member
From: 180.92.180*
Hello,

Even I have set onboot=yes inside the CT configuration files, when I "systemctl start vz" , or "systemctl restart vz", the guests does not start (nor restart).

Is it normal, and need manual start up the guests?

Kernel: 3.10.0-693.21.1.vz7.48.2
openvz-release-7.0.7-1.vz7.x86_64

Thank you for your kind attention.

Regards
George
Re: OpenVZ7: restart vz service does not auto-start CTs [message #53263 is a reply to message #53248] Mon, 30 July 2018 23:55 Go to previous message
paulocoghi is currently offline  paulocoghi
Messages: 13
Registered: July 2018
Junior Member
From: *virtua.com.br
Note: I'm not an OpenVZ developer.

Have you checked if the server is starting one container at a time? If it is, then you just need to wait after all containers were initialized.

With an older version of OpenVZ, I have experienced this with dedicated servers based on SAS disks, and the process take several minutes to complete.

Currently I'm using the commercial version of OpenVZ on NVMe-based servers, and everything is starting really fast.
Previous Topic: Looking to move from VMWare
Next Topic: OpenVZ VPS Ubuntu 16.04 Container Fails to Reboot/Restart at SSH Commandline
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 21 00:15:19 GMT 2018