OpenVZ Forum


Home » General » Support » Baremetal graphical installation Black Screen IPMI
Baremetal graphical installation Black Screen IPMI [message #52967] Sat, 09 September 2017 15:48 Go to next message
ahmed is currently offline  ahmed
Messages: 1
Registered: September 2017
Junior Member
From: *42.137.12.tedata.net
Guys,

i'm trying to install the latest OpenVZ ISO bare-metal image on my dedicated server using IPMI,

i mount the ISO and all is well, till the installation reaches the graphical install step "Starting Installer, One Moment", then its just a black screen.

HW Info
Processor// Intel E3-1240v3
Memory// 32GB DDR3 RAM
Storage// 2x 120GB SSD

Re: Baremetal graphical installation Black Screen IPMI [message #52968 is a reply to message #52967] Sun, 10 September 2017 00:57 Go to previous messageGo to next message
devnull is currently offline  devnull
Messages: 7
Registered: May 2012
Junior Member
From: 194.187.251*
Hello! Smile

Boot in expert mode and add "nomodeset" option in command line.

Tell us if that worked.

Have a nice day.
Re: Baremetal graphical installation Black Screen IPMI [message #52972 is a reply to message #52967] Mon, 11 September 2017 09:09 Go to previous message
mangust is currently offline  mangust
Messages: 34
Registered: April 2008
Location: Spain
Member
From: *red.226.225.212.procono.es
also remove "quiet" option maybe
Previous Topic: systemd goes 100% inside unsuspended containers after reboot
Next Topic: Container root disk is not configured
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 19 21:46:54 GMT 2017