OpenVZ Forum


Home » General » Support » My OpenVZ Container wont boot all of a sudden :-(
My OpenVZ Container wont boot all of a sudden :-( [message #52780] Sun, 19 March 2017 01:29 Go to next message
landman is currently offline  landman
Messages: 4
Registered: March 2017
Location: UK
Junior Member
From: *spitfireuk.net
The VPS failed to start

Starting container...
Opening delta /vz/private/101/root.hdd/root.hdd
Adding delta dev=/dev/ploop41002 img=/vz/private/101/root.hdd/root.hdd (rw)
Mounting /dev/ploop41002p1 at /vz/root/101 fstype=ext4 data='balloon_ino=12,usrjquota=aquota.user,grpjquota=aquota. group,jqfmt=vfsv0,'
Container is mounted
Adding IP address(es): 0.0.0.0 0.0.0.0 (IP Masked for security reasons)
Setting CPU limit: 10
Setting CPU units: 1000
Setting CPUs: 8
Killing container ...
Container was stopped
Unmounting file system at /vz/root/101
Unmounting device /dev/ploop41002
Container is unmounted
Re: My OpenVZ Container wont boot all of a sudden :-( [message #52781 is a reply to message #52780] Sun, 19 March 2017 11:16 Go to previous messageGo to next message
sgoeldi is currently offline  sgoeldi
Messages: 6
Registered: January 2017
Junior Member
From: *174.0.85.dynamic.wline.res.cust.swisscom.ch
ist this ovz7?

Can you see more in the logs?
Re: My OpenVZ Container wont boot all of a sudden :-( [message #52782 is a reply to message #52781] Sun, 19 March 2017 11:19 Go to previous messageGo to next message
landman is currently offline  landman
Messages: 4
Registered: March 2017
Location: UK
Junior Member
From: *spitfireuk.net
yes thats right, its ovz. There isn't much else in the logs. Ive had a server management company look at it and they say its really corrupt. Im not sure how because hours before this server was working great
Re: My OpenVZ Container wont boot all of a sudden :-( [message #52783 is a reply to message #52781] Sun, 19 March 2017 11:22 Go to previous messageGo to next message
landman is currently offline  landman
Messages: 4
Registered: March 2017
Location: UK
Junior Member
From: *spitfireuk.net
This is what they sent to me

"I tried to manually mount the 101 ploop drive and got below error. The ploop container of vps 101 is corrupted. I am making a copy of original data in /vz/private/101-restore. I will try to repair this copy, it may take a few hours. I see that you are also logged into the server. Please don't do anything on the server while I am working on it. It may create problems.
Data cluster 95612 beyond EOF, vsec=116985...
FATAL
Data cluster 95613 beyond EOF, vsec=116986...
FATAL
Data cluster 95614 beyond EOF, vsec=116987...
FATAL
Data cluster 95615 beyond EOF, vsec=116988...
FATAL
Error in ploop_check (check.c:549): Fatal errors were found, image /mnt/ploop101/root.hdd/root.hdd is not repaired
Error in check_deltas (check.c:638): /mnt/ploop101/root.hdd/root.hdd : irrecoverable errors (rw)
ploop mount -m /mnt/101-1 /mnt/ploop101/root.hdd/DiskDescriptor.xml command failed"
Re: My OpenVZ Container wont boot all of a sudden :-( [message #52784 is a reply to message #52783] Sun, 19 March 2017 11:55 Go to previous messageGo to next message
sgoeldi is currently offline  sgoeldi
Messages: 6
Registered: January 2017
Junior Member
From: *174.0.85.dynamic.wline.res.cust.swisscom.ch
disk full?

you didn't reply my question if it is 6 or 7.
Re: My OpenVZ Container wont boot all of a sudden :-( [message #52785 is a reply to message #52784] Sun, 19 March 2017 18:47 Go to previous message
landman is currently offline  landman
Messages: 4
Registered: March 2017
Location: UK
Junior Member
From: *spitfireuk.net
oh sorry its CentOS 6.8 and no disk is still well over half left to fill.
Previous Topic: openvz-diff-backups: a file-based incremental backup tool (Beta Testers Welcome!)
Next Topic: Debian Stretch on wheezy host
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jun 27 20:53:26 GMT 2017