OpenVZ Forum


Home » General » Support » DNS Problem (DNS Problem on VM )
DNS Problem [message #51424] Tue, 27 May 2014 08:36 Go to next message
markjcc is currently offline  markjcc
Messages: 1
Registered: May 2014
Junior Member
From: *hawaiiantel.net
Every new VM I make on SolusVM with OpenVZ, once it boot's the nameserver's don't work and yum won't work so does ping

I have to run this script each and every time I make a new VPS
See below for script

The /etc/resolv.conf on the Slave is.
nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4

What's the matter or resolution here.


This is the script I have to run everytime
#!/bin/sh

VPS="$(cd /vz/private/ && echo *)"
for VPS in $VPS; do
vzctl set $VPS --nameserver 8.8.8.8 --nameserver 8.8.4.4 --save
done;

Also /etc/resolv.conf on the VM is empty.
Re: DNS Problem [message #51425 is a reply to message #51424] Thu, 29 May 2014 02:01 Go to previous message
Ales is currently offline  Ales
Messages: 329
Registered: May 2009
Senior Member
From: *dynamic.sbb.rs
Please note the words in bright red on the first page of the OpenVZ forum... Besides that, knowing your node's OS and it's version, and the OS template(s) you are using when the issue occurs would also help.

I'm guessing, but unless you can reproduce this by using vzctl alone, the issue looks like a question or a bug report for the authors of your control panel software.
Previous Topic: vzctl created a bunch of snapshots by itself
Next Topic: venet0 and ipv6 (fully specified issue)
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 15 16:50:19 GMT 2018