OpenVZ Forum


Home » General » Support » Cannot log in to GUI
Cannot log in to GUI [message #50747] Fri, 25 October 2013 09:48 Go to next message
greg is currently offline  greg
Messages: 13
Registered: March 2012
Junior Member
I'm running proxmox on debian 6.0.8 kernel 2.6.32-18-pve.

When I try to log into the GUI with the root password, it lets me in for about 2 seconds then asks for the password again:

<hostname>:8006/api2/json/cluster/resources 401 (permission denied - invalid ticket) 

(I cannot post the full link the forum returns an error)

This is not the same behavior as when I give an incorrect password.

I suspect a hostname problem, but I can't sort it out.

My /etc/hosts contains the following line:
<ip> <shorthostname> <longhostname>  pvelocalhost


The folder /etc/pve/nodes contains a folder name <shorthostname>

The https certificates matches the hostname.

Any idea?

TIA

greg
Re: Cannot log in to GUI [message #50749 is a reply to message #50747] Fri, 25 October 2013 11:47 Go to previous messageGo to next message
Ales is currently offline  Ales
Messages: 330
Registered: May 2009
Senior Member
You really should be searching/asking about this issue on the Proxmox forum...
Re: Cannot log in to GUI [message #50751 is a reply to message #50749] Fri, 25 October 2013 22:18 Go to previous message
greg is currently offline  greg
Messages: 13
Registered: March 2012
Junior Member
Very good point LOL

Sorry I mixed it up!

greg
Previous Topic: OpenVZ troubles
Next Topic: Multiple mountpoint below guest CT (ZFS probably others)
Goto Forum:
  


Current Time: Sun May 26 14:27:13 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.01479 seconds