OpenVZ Forum


Home » General » Support » [SOLVED] IPTables connection tracking stopped working.
[SOLVED] IPTables connection tracking stopped working. [message #50723] Sat, 19 October 2013 12:49 Go to next message
non7top is currently offline  non7top
Messages: 5
Registered: October 2013
Junior Member
Hello everyone.
Just about yesterday I decided to reboot several of my containers just to realize that iptables --state rules stopped working. I still have one container running without reboot(for 23 days) which has these rules working as expected. I don't think I made changes on containers iptables rules, but did make some changes on VE0, including several os updates. Ping from inside the container work just fine.
Here are the relevant config outputs.


VE0 iptables/route

vz.conf


Working VE101
iptables


Non working VE102
iptables
...

[Updated on: Sun, 20 October 2013 13:19]

Report message to a moderator

Re: IPTables connection tracking stopped working. [message #50728 is a reply to message #50723] Sun, 20 October 2013 13:19 Go to previous message
non7top is currently offline  non7top
Messages: 5
Registered: October 2013
Junior Member
Nevermind. It was the vz.conf missing the nf_conntrack module. I had to restart the vz service first and then restart the vm itself for the setting to get applied.
Previous Topic: ipv6 error message
Next Topic: K-splice alternative
Goto Forum:
  


Current Time: Sat May 25 05:54:39 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.01737 seconds