OpenVZ Forum


Home » General » Support » Slackware Problem (Container config file not found)
Slackware Problem [message #49973] Mon, 15 July 2013 19:24 Go to next message
skush is currently offline  skush
Messages: 3
Registered: July 2013
Junior Member
I am trying to use the Slackware 13.37 minimal x86_64 template from the contributed section of the precreated templates page. After installation, I get the error "Container config file not found" in the serial console. Does anyone know what is wrong? Please tell me if you need more info.
Re: Slackware Problem [message #49981 is a reply to message #49973] Tue, 16 July 2013 23:07 Go to previous messageGo to next message
Ales is currently offline  Ales
Messages: 330
Registered: May 2009
Senior Member
Please post details of your system:
- which is your host OS and version
- what vzkernel and vztools version are you using.

And:
- what command did you use to create the VM
- what command are you starting the VM with.
Re: Slackware Problem [message #49984 is a reply to message #49973] Wed, 17 July 2013 16:55 Go to previous messageGo to next message
skush is currently offline  skush
Messages: 3
Registered: July 2013
Junior Member
The VM was provided through SolusVM, so I can't say the exact command. However I'd assume it is just a standard vzctl create.

The node is using RHEL6 (centos 6) with newest kernel.
Re: Slackware Problem [message #49988 is a reply to message #49973] Wed, 17 July 2013 23:20 Go to previous messageGo to next message
Ales is currently offline  Ales
Messages: 330
Registered: May 2009
Senior Member
Well, I see no other way to solve this then to troubleshoot.

Try to replicate the issue using plain vzctl. Create a fresh container from the template in question and start it up, then please post any errors you might encounter, with corresponding commands used.
Re: Slackware Problem [message #50100 is a reply to message #49973] Fri, 26 July 2013 17:09 Go to previous messageGo to next message
skush is currently offline  skush
Messages: 3
Registered: July 2013
Junior Member
Seems like for some reason it deletes the container config file. Is there any log file that would say why?

[Updated on: Fri, 26 July 2013 17:10]

Report message to a moderator

Re: Slackware Problem [message #50109 is a reply to message #49973] Fri, 26 July 2013 20:34 Go to previous message
Paparaciz
Messages: 302
Registered: August 2009
Senior Member
I recommend you contact with solusVM and report findings and results here.
Previous Topic: Need help with installation on RHEL5
Next Topic: Unable to stop container
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jun 14 23:01:25 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.03509 seconds