OpenVZ Forum


Home » General » Discussions » OpenVZ 7 Installation Issue
OpenVZ 7 Installation Issue [message #53295] Fri, 17 August 2018 18:21 Go to next message
ovz7install is currently offline  ovz7install
Messages: 1
Registered: August 2018
Junior Member
From: *plus.com
Hi,

I'm trying to install openvz-iso-7.0.8-365.iso on my server.

Attempting a bog-standard installation will eventually lead to a blank, black screen, where it sits for hours, doing nothing at all. I've tried using nomodeset, removing quiet, updating BIOS and IPMI firmware, using a netinstall, etc, etc. Same result each time.

If I try and do a VNC install, that also fails (screenshot: https://i.imgur.com/VeO8WoC.png)

Dedicated Server specifications:

Motherboard: X10SL7-F
Processor: Intel Xeon E3-1241v3

Does anyone have any ideas?

Thanks.
Re: OpenVZ 7 Installation Issue [message #53320 is a reply to message #53295] Sat, 25 August 2018 11:11 Go to previous message
TomvB is currently offline  TomvB
Messages: 12
Registered: July 2017
Location: Netherlands
Junior Member
From: *ip-037-017-220-003.dds.nl
ovz7install wrote on Fri, 17 August 2018 20:21
Hi,

I'm trying to install openvz-iso-7.0.8-365.iso on my server.

Attempting a bog-standard installation will eventually lead to a blank, black screen, where it sits for hours, doing nothing at all. I've tried using nomodeset, removing quiet, updating BIOS and IPMI firmware, using a netinstall, etc, etc. Same result each time.

If I try and do a VNC install, that also fails (screenshot: https://i.imgur.com/VeO8WoC.png)

Dedicated Server specifications:

Motherboard: X10SL7-F
Processor: Intel Xeon E3-1241v3

Does anyone have any ideas?

Thanks.


Same here. Please report the bug here: https://bugs.openvz.org/projects/OVZ
Done: https://bugs.openvz.org/browse/OVZ-7050

[Updated on: Sat, 25 August 2018 11:36]

Report message to a moderator

Previous Topic: Disable memory ballooning feature
Next Topic: OpenVZ userbars
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 20 18:05:46 GMT 2018