OpenVZ Forum


Home » General » Support » --cpulimit doesn't work?
--cpulimit doesn't work? [message #34563] Sun, 18 January 2009 12:49 Go to next message
jevelyt is currently offline  jevelyt
Messages: 19
Registered: January 2009
Junior Member
Hello,

Why cpulimit doesn't work?
I created the container with cpulimit 40(of quad core processor).
Launched stress in it and the main's server cpu consumption were 100% of all cores, load averages ~200. How I understand it must be only ~10%..

I have installed it "apt-get install cpulimit"
kernel: 2.6.26-1-openvz-686
Re: --cpulimit doesn't work? [message #34575 is a reply to message #34563] Mon, 19 January 2009 10:52 Go to previous messageGo to next message
khorenko is currently offline  khorenko
Messages: 533
Registered: January 2006
Location: Moscow, Russia
Senior Member
Hi.

Please, check if stable 2.6.18 rhel5 based OVZ kernel works fine with your configuration of --cpulimit and if yes - please, file a bug about the problem.

Thank you.

--
Konstantin


If your problem is solved - please, report it!
It's even more important than reporting the problem itself...
Re: --cpulimit doesn't work? [message #34586 is a reply to message #34575] Mon, 19 January 2009 14:13 Go to previous message
maratrus is currently offline  maratrus
Messages: 1495
Registered: August 2007
Location: Moscow
Senior Member
Hello,

please look here

http://forum.openvz.org/index.php?t=msg&goto=30020&& amp;srch=cpulimit#msg_30194

this information is relevant to 2.6.26 kernel too.
Previous Topic: IO Accounting : vfs_reads and vfs_read_chars: unit
Next Topic: Oops.
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jul 21 05:05:56 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.02289 seconds