OpenVZ Forum


Home » General » Support » stopping /dev from mounting on ve boot
stopping /dev from mounting on ve boot [message #26897] Mon, 04 February 2008 23:34 Go to next message
KyleC is currently offline  KyleC
Messages: 21
Registered: October 2007
Junior Member

Basically i used to run devnodes on this ve but now it is no longer needed, but everytime on boot even though there is no devnodes in the config file, it keeps on mounting /dev and its affecting my /dev/shm access... see here:

[root@monster ~]# vzctl exec 200 df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
simfs 4.0T 2.1T 1.7T 57% /
none 3.9G 20K 3.9G 1% /dev
[root@monster ~]# vzctl exec 300 df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
simfs 688G 1.9G 651G 1% /
[root@monster ~]#


i need to have /dev go away permanetly and there is nothing in /etc/fstab or in the config files that suggest why its booting... any idea how to fix this
Re: stopping /dev from mounting on ve boot [message #27207 is a reply to message #26897] Tue, 12 February 2008 06:51 Go to previous messageGo to next message
KyleC is currently offline  KyleC
Messages: 21
Registered: October 2007
Junior Member

bump?
Re: stopping /dev from mounting on ve boot [message #27267 is a reply to message #26897] Wed, 13 February 2008 09:59 Go to previous message
xemul is currently offline  xemul
Messages: 248
Registered: November 2005
Senior Member
try killing udev inside this ve.

http://static.openvz.org/userbars/openvz-developer.png
Previous Topic: apache running but no website is displayed
Next Topic: CentOS 5.1 x86_64 HN services
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Apr 19 15:58:33 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.01788 seconds