OpenVZ Forum


Home » General » Support » loop Devices?
loop Devices? [message #25903] Thu, 10 January 2008 14:27 Go to next message
RobinVossen is currently offline  RobinVossen
Messages: 36
Registered: November 2007
Member
I cant mount to my loop devices for some reason?
Application_Server _sxb # mount -t msdos -o loop=/dev/loop0 disk-image fs
/dev/loop0: Permission denied
Application_Server _sxb # mount -t msdos -o loop=/dev/loop2 disk-image fs
ioctl: LOOP_SET_FD: Operation not permitted


loop0 is mounted with mount -o bind and loop2 is mounted with --devnodes.

How can I access my loop (or Virtual) loop Devices that work?

Thanks

Cheers,
Robin
Re: loop Devices? [message #25908 is a reply to message #25903] Thu, 10 January 2008 16:52 Go to previous messageGo to next message
maratrus is currently offline  maratrus
Messages: 1495
Registered: August 2007
Location: Moscow
Senior Member
Hi,

What kernel do you use?
Can you please show the output "sysctl -a | grep kthread" from HN?

Thank You!
Re: loop Devices? [message #25909 is a reply to message #25903] Thu, 10 January 2008 17:27 Go to previous message
maratrus is currently offline  maratrus
Messages: 1495
Registered: August 2007
Location: Moscow
Senior Member
Hi,

I'm afraid that it is impossible to mount loop devices inside VE.
By the way, is it suitable for you to mount your images from HN to /vz/root/<VE_ID>/your_path?

Thank You!
Previous Topic: "Error on control socket", ubuntu gutsy template [solved]
Next Topic: create OS tempalte for RHEL 5?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Feb 28 06:17:21 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.02413 seconds