OpenVZ Forum


Home » General » Support » top shows the swap as 0 in a VE
top shows the swap as 0 in a VE [message #16392] Tue, 04 September 2007 12:24 Go to next message
hm2k is currently offline  hm2k
Messages: 27
Registered: August 2006
Location: UK
Junior Member
I have two hardware nodes...

I have setup some vps servers...

vps101, and vps201

vps101 shows the swap as follows:
Swap: 2031608k total, 47336k used, 1984272k free, 1894840k cached

vps201 shows the swap as follows:
Swap: 0k total, 0k used, 0k free, 0k cached

Why is this and is this a problem?

Thanks.

[Updated on: Wed, 05 September 2007 03:16] by Moderator

Report message to a moderator

Re: top shows the swap as 0 in a VE [message #16405 is a reply to message #16392] Wed, 05 September 2007 03:15 Go to previous message
Vasily Tarasov is currently offline  Vasily Tarasov
Messages: 1345
Registered: January 2006
Senior Member
Hi,

top gets these numbers from /proc/meminfo file. This file in VE may display different numbers depending on VE settings (read vzctl man page about meminfo for more information). Compare ${VEID}.conf files of VEs in question. I guess MEMINFO parameter in these files has different values.

HTH,
Vasily

[Updated on: Wed, 05 September 2007 03:17]

Report message to a moderator

Previous Topic: Limit to used pages not allocated ones
Next Topic: vzmemcheck results interpretation
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jun 01 16:36:27 GMT 2023

Total time taken to generate the page: 0.01383 seconds