OpenVZ Forum


Home » General » Support » *SOLVED* df is blank
*SOLVED* df is blank [message #11228] Thu, 15 March 2007 16:41 Go to next message
joker2048 is currently offline  joker2048
Messages: 9
Registered: March 2007
Junior Member
Hi folks,

I setup OpenVZ with Gentoo as HN and Gentoo as one node. Everything works perfect (network, portage sharing, ...) but the output of 'df' is blank. 'df' is such a small word so the search did not help me Smile

Due to space problems i moved /vz to /home/vz with a symlink for /vz. I Hope this is not the problem.

Any ideas?

Regards, Christian

[Updated on: Thu, 15 March 2007 20:06]

Report message to a moderator

*SOLVED* Re: df is blank [message #11236 is a reply to message #11228] Thu, 15 March 2007 20:06 Go to previous messageGo to next message
joker2048 is currently offline  joker2048
Messages: 9
Registered: March 2007
Junior Member
Hm... Solved my myself using the following instruction:

'Delete the file /etc/mtab and make it a symlink to /proc/mounts'

Now everything works fine...
Re: *SOLVED* Re: df is blank [message #39810 is a reply to message #11236] Fri, 04 June 2010 14:28 Go to previous message
hm2k is currently offline  hm2k
Messages: 32
Registered: August 2006
Location: UK
Member
mv /etc/mtab /etc/mtab.old && ln -s /proc/mounts /etc/mtab
Previous Topic: Accessing eth devices from HN after being dedicated by netdev_add
Next Topic: multiple subnet IP addrss in container
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Apr 23 02:46:03 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.01247 seconds