OpenVZ Forum


Home » General » Support » *SOLVED* Bridge TCP/IP Trouble
*SOLVED* Bridge TCP/IP Trouble [message #8895] Fri, 08 December 2006 22:36 Go to next message
richard.bessey is currently offline  richard.bessey
Messages: 3
Registered: October 2006
Junior Member
All,
I got openvz up and running on a test box, loved it, and decided "Lets Deploy it"

I got it up and running on a FC4 box using the yup repo install method, everything is running like a charm EXCEPT tcpip networking.
None of my VPS's have tcp/ip connectivity, I think its something to do with th bridge but I am at a loss trying to figure it out.
Here is my setup

On the host box:
[root@vpsbox ~]# ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:04:61:42:9D:76
inet addr:192.168.254.10 Bcast:192.168.254.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:131889 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:2804 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:8190907 (7.8 MiB) TX bytes:368230 (359.5 KiB)
Interrupt:11 Base address:0x2000

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:8 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:8 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:560 (560.0 b) TX bytes:560 (560.0 b)

venet0 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00
UP BROADCAST POINTOPOINT RUNNING NOARP MTU:1500 Metric:1
RX packets:117 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:9420 (9.1 KiB) TX bytes:0 (0.0 b)



And on the VPS

[root@vps7 /]# ifconfig
lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:50140321 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:36 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:2376 (2.3 KiB) TX bytes:4147193448 (3.8 GiB)

venet0 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00
inet addr:127.0.0.1 P-t-P:127.0.0.1 Bcast:0.0.0.0 Mask:255.255.255.255
UP BROADCAST POINTOPOINT RUNNING NOARP MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:95 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:7842 (7.6 KiB)

venet0:0 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00
inet addr:192.168.254.7 P-t-P:192.168.254.7 Bcast:192.168.254.7 Mask:255.255.255.255
UP BROADCAST POINTOPOINT RUNNING NOARP MTU:1500 Metric:1


For the life of me, I can't figure out whats up. I have one install of openvz thats running like a champ, no problems. Install number 2 on another box is having this problem, I think its in the bridge.

Can someone point me in the right direction?

Richard

[Updated on: Fri, 08 December 2006 23:25] by Moderator

Report message to a moderator

Got It [message #8896 is a reply to message #8895] Fri, 08 December 2006 23:12 Go to previous message
richard.bessey is currently offline  richard.bessey
Messages: 3
Registered: October 2006
Junior Member
echo '1' > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
Previous Topic: System crashed with this message.
Next Topic: *SOLVED* Error 13: Invalid executable or unsupported format ???
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jun 15 10:15:47 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.03693 seconds