OpenVZ Forum


Home » General » Support » memory issues on openvz hardware node?
memory issues on openvz hardware node? [message #48294] Fri, 12 October 2012 06:37 Go to next message
Neetasha is currently offline  Neetasha
Messages: 1
Registered: October 2012
Location: Bangalore
Junior Member
I have purchased a dedicated server with following configuration

32GB RAM (64GB SWAP) 16 core (Processor: Intel Quadcore E5420)

After that i have installed openvz kernel and hosted 13 VPS on it.

The issue what i'm facing is, i have allocated only 20GB RAM for all the VPS. However, the hardware, it is showing only 603MB memory left!

free -m
total used free shared buffers cached

Mem: 32112 31508 603 0 1029 26339 -/+ buffers/cache: 4139 27972 Swap: 65538 0 65538

VPSID|RAM ALLOCATED

101 | 2GB 102 | 1GB 103 | 1GB 104 | 1GB 105 | 2GB 106 | 1GB 107 | 1GB 108 | 1GB 109 | 2GB 111 | 4GB 112 | 2GB 113 | 1GB 114 | 1GB

Im using solusvm control panel to manage the vms and in the node limit I have set the following limits

Max Memory: 32 GB Max Disk: 1 TB

WE have also set bustible RAM as same as the actual RAM for all the VMS.

Can anybody tell me what is the issue? Is it normal with openvz virtualisation ?
Re: memory issues on openvz hardware node? [message #48330 is a reply to message #48294] Sat, 13 October 2012 15:03 Go to previous message
Ales is currently offline  Ales
Messages: 330
Registered: May 2009
Senior Member
How about searching on google or even this forum first...

http://forum.openvz.org/index.php?t=msg&th=11166&sta rt=0&

Is this the same server you're asking about?
Previous Topic: can't run openvpn in vps server (openvz)
Next Topic: Server crashing frequently.
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 25 01:11:24 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.01383 seconds