OpenVZ Forum


Home » General » Support » Websites keeps Crashing
Websites keeps Crashing [message #23825] Tue, 27 November 2007 13:53 Go to next message
RobinVossen is currently offline  RobinVossen
Messages: 36
Registered: November 2007
Member
Well I got openVZ up now.
Debian with a Gentoo box inside.
The gentoo box runs Apache but it keeps getting:
The connection has timed out

The server at x.x.x.x is taking too long to respond.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

Well so I check all the possible problems.
is it the website bad coded?
No its not its phpmyadmin, thats stable.
Out of RAM? (free -m) no I got 31 in use and 160 free so thats not the fact aswell.
Firewall or Proxy?
No.. Since I do see one half of phpmyadmin..

OpenVZ? umm that can be the problem.
So, well is it?
And how to fix?

Cheers,
Robin
Re: Websites keeps Crashing [message #23829 is a reply to message #23825] Tue, 27 November 2007 15:13 Go to previous messageGo to next message
kir is currently offline  kir
Messages: 1645
Registered: August 2005
Location: Moscow, Russia
Senior Member

http://wiki.openvz.org/Resource_shortage

Kir Kolyshkin
http://static.openvz.org/userbars/openvz-developer.png
Re: Websites keeps Crashing [message #23867 is a reply to message #23825] Wed, 28 November 2007 09:29 Go to previous message
RobinVossen is currently offline  RobinVossen
Messages: 36
Registered: November 2007
Member
Well when I do look at the BeanCounter I see that Privvmpages is 13 the rest there arnt any non-zero values.
So I read
Quote:


Privvmpages parameter allows controlling the amount of memory allocated ... ....are discussed in UBC systemwide configuration
(Source: http://wiki.openvz.org/Privvmpages#privvmpages)
So, if I did understand that text correctly I have not enough Memory (aka RAM).
So I did increase the RAM but I still get the problem.
Is there also a way to Reset the BeanCounters?

Thanks,
Cheers...

ive been reading:
http://wiki.openvz.org/User_pages_accounting
But I have no idea what the Weird E means, So Well thats no use.
What do I have to do to make the System Run nice.. Its just a MySQL + Apache + PHP system.. (LAMP)

Edit:
I changed privvmpages, bad luck still.
I get the Values like this now:
held: 38951
maxheld: 49328 (This is way above the held so I guess this aint the problem..)


Edit Again:
I also did Install htop on the box now.
And I see that the CPU is 0.0% and the MEM is 36/209MB.
But the page still doesn't load..
oh and the load Time is: 0.02 0.05 0.01 so thats also Minimal..
What makes my Page not load?

Well, Cheers..
barrier: 53575 (Standaart this is the Limit)
limit: 57998 (The leap between barrier and limit is still 4423 big.)
failcnt: 13 (Still so this might not be to problem?)

Hope this helps you in helping me Sad

[Updated on: Wed, 28 November 2007 10:33]

Report message to a moderator

Previous Topic: question !!
Next Topic: openvz precreated templates on ia64
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Feb 27 14:29:08 GMT 2024

Total time taken to generate the page: 0.02624 seconds